Trénink základních silových cviků a základu vzpírání

Chodíš do posilovny, ale nejsi si jistý svojí technikou? Máš tréninkový plán, ale nevíš, jak se dané cviky provádí? Nebo jsi sportovec a tvůj trenér nevěnuje dostatečnou pozornost technice? Pokud ano, ozvi se a domluv si termín na trénink techniky. Projedeme spolu techniku základních cviků, jako je dřep, benchpress, mrtvý tah, tlak nad hlavu nebo přemístění a další. Pokusíme se definovat základní chyby, odstranit je a doporučit tréninkové postupy, jak chybám předcházet.

Co můžete očekávat:

  • Detailní analýza techniky: Provedu komplexní analýzu vaší současné techniky při provedení každého cviku. Identifikuji silné a slabé stránky a navrhnu konkrétní strategie pro zlepšení vaší techniky.
  • Individuální instruktáž: Zajišťuji individuální instruktáž, která je plně přizpůsobená vašim potřebám a schopnostem. Postarám se o to, abyste správně prováděli každý cvik a minimalizovali riziko zranění.
  • Cvičební plán: Na základě analýzy vaší techniky a cílů mohu vytvořit cvičební plán, který bude zaměřen na zlepšení vaší síly, vytrvalosti a celkového výkonu. Budeme pracovat na posílení slabých oblastí a optimalizaci vaší techniky.

Cena za lekci: 870 Kč/ hod

V případě zájmu mi můžete přímo zavolat na tel. 603 531 045 nebo mi napište na  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.