Individuální trénink

Hledáte efektivní způsob, jak zlepšit svou kondici, posílit své tělo a dosáhnout svých cílů? Nabízím individuální trénink v posilovně, který je navržený tak, aby splňoval vaše potřeby, cíle a osobní preference.

Co můžete očekávat:

  • Odborná technická podpora: Věřím, že správná technika je klíčem k úspěchu a prevenci zranění. Proto vám poskytneme individuální instruktáž a zpětnou vazbu, abychom zajistili, že cvičení provádíte správně a bezpečně.
  • Variabilita tréninku: Každý trénink bude různorodý a přizpůsobený vašim potřebám. Budeme se zaměřovat na různé cvičební metody, vybavení, abychom zajistili optimální rozvoj vaší fyzické kondice.
  • Tréninkový plán: Společně vypracujeme tréninkový plán, který bude odpovídat vašim cílům a individuálním potřebám. Budeme pracovat na zlepšení vaší kondice, síly, vytrvalosti, komplexnosti nebo jakémkoli jiném aspektu fitness, který je pro vás důležitý. 

Cena za lekci: 670 Kč/ hod

V případě zájmu mi můžete přímo zavolat na tel. 603 531 045 nebo mi napište na  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

individální