Atletické tréninky

Specializuji se na atletický trénink se zaměřením na sprint a nabízím vám osobní, efektivní a cílený přístup, který vám pomůže dosáhnout lepších výsledků.

Co můžete očekávat:

  • Technická analýza a zpětná vazba: Budeme se zaměřovat na detailní analýzu vaší běžecké techniky a poskytneme vám zpětnou vazbu, abychom identifikovali oblasti pro zlepšení a pracovali na dosažení optimálního pohybového vzoru.
  • Dynamický trénink: Budeme pracovat na zlepšení vaší dynamiky a pohybového koordinace, abychom zajistili, že vaše technika běhu bude efektivní a účinná.
  • Zvýšení výbušnosti: Pomocí plyometrických cvičení a technik vám pomohu zvýšit vaši výbušnost, což vám umožní dosahovat lepších výsledků při každém běhu.
  • Zlepšení síly: Síla je základem úspěšného sprintu. Budeme se soustředit na posílení klíčových svalových skupin, abychom zlepšili vaši výkonnost a odolnost proti zraněním.
  • Zlepšení rychlosti: Budeme pracovat na technice běhu, frekvenci kroků a zlepšení rychlosti, abychom zajistili, že se budete pohybovat co nejrychleji a efektivněji.

Cena za lekci: 670 Kč/ hod

V případě zájmu mi můžete přímo zavolat na tel. 603 531 045 nebo mi napište na  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

atletika