Oslavou ve wellness centru docílíte nezapomenutelného zážitku

 MMM6170-cropPlánujete nějakou soukromou oslavu, firemní akci či školení? V Beauty&Beast vám zajistíme kompletní servis. Poskytneme prostory s kapacitou až 70 lidí, catering a obsluhu. Pokud budete chtít, můžete si pronajmout celé naše centrum a užít si tak nezapomenutelnou party s golfem i wellness.

 

Uspořádejte u nás oslavu narozenin či výročí

Oslava narozenin je událostí, která si zaslouží výjimečné místo. Ať už slavíte své kulatiny, nebo chcete překvapit jiného oslavence, obraťte se na nás. A to i v případě, kdy chcete uspořádat originální narozeninovou párty pro své ratolesti. Dětská narozeninová oslava má svá specifika, a proto se postaráme občerstvení v podobě rautu, dort a další pochutiny i následný úklid. Vy nebudete mít na práci nic jiného, než se bavit a užít si čas strávený se svými nejbližšími.

Slavíte se svou drahou polovičkou výročí a chcete ji překvapit? V našem wellness centru pro vás rádi připravíme oslavu výročí s privátním spa, které můžete doplnit relaxační masáží. Vyznejte lásku činy, protože ty mluví za vše.

 

Dostaňte firemní akce na vyšší úroveň

Teambuildingy jsou součástí většiny firemních kultur. Pomáhají totiž zlepšit vztahy na pracovišti, a tím i pracovní výkon. V současné době jsou populární především zážitkové firemní akce, při kterých se spojí adrenalin s následnou relaxací. Adventure golf, skupinové hry či sjezd na horských trojkolkách z Fajtova kopce? To dá člověku zabrat. Baterky ale zaměstnanci dobijí u nás v centru při bohaté hostině, v saunovém světě či nad sklenicí kvalitního vína.
Stejně tak pro vás rádi připravíme firemní večírek či školení. Firemní akce patří k oblíbeným zaměstnaneckým benefitům. Odměňte své zaměstnance za dobře odvedenou práci a udržte si je ve firmě. V Beauty&Beast máme vnitřní prostory s kapacitou až 70 lidí a také venkovní terasu.

Vyjdeme tudíž vstříc i větším firmám s více zaměstnanci. Švédské stoly, bohatý nápojový lístek i příjemná obsluha jsou v našem centru samozřejmostí. Saunování v parní, aromatické či finské sauně jsou příjemným doplňkem.