Zážitková saunová masáž

IMG-20240218-WA0008Vstupte do světa dokonalé harmonie, kde se proplétají prožitky saunování a blahodárné účinky aroma masáží. Naše zážitkové saunové masáže vytvářejí jedinečný zážitek, který nejen uvolňuje svaly a podporuje relaxaci, ale také poskytuje přidané výhody pro vaše celkové blaho.
V našem wellness centru si můžete užít hřejivé objímání sauny, kde se teplo prolne s pohyby odborné masérky, používající kvalitní esenciální oleje od firmy Bewit.

Tato sauna je vyhrazena pouze pro naše zážitkové masáže, aby vytvořila unikátní atmosféru pro vaše relaxační zážitky s teplotou 55°C.

 

Esenciální oleje nejen posilují efekt masáže, ale také přinášejí unikátní vlastnosti. Levandule pro hlubokou relaxaci a uklidnění mysli, eukalyptus pro osvěžení dýchacích cest nebo citrusové vůně pro povzbuzení a dodání energie. Každý olej je pečlivě vybrán pro své terapeutické účinky a schopnost synergicky působit v horkém prostředí zážitkové sauny.

Saunové masáže s použitím esenciálních olejů nejen stimulují krevní oběh a uvolňují svalové napětí, ale také podporují detoxikaci těla a zlepšují celkovou pohodu. Tyto procedury nejsou jen o péči o tělo, ale také o návratu k přírodě a uvolnění mysli v prostředí plném vůní, které posílí váš zážitek.

Přijďte a objevte jedinečnou kombinaci zážitkových saunových masáží s aromaterapií, dostupnou pouze ve našem wellness centru, kde se setkává teplotní terapie se silou přírodních vůní. Vaše tělo a mysl vám budou vděčné za tuto výjimečnou péči.

KDY: KAŽDÝ PÁTEK

Na tuto zážitkovou masáž je třeba se objednat na naší recepci tel. 565555980.

Máte na výběr ze dvou variant:

  • 20 min masáž šíje nebo
  • 20 min masáž nohou

Cena masáže: 550,- Kč*

*Cena nezahrnuje vstup do veřejného wellness, vstup je nutné přikoupit (na min. 1 hod.). Při odchodu z wellness Vám nebude účtován poplatek za překročené minuty.

Časy rezervací zážitkové masáže:

  • 17:00
  • 17:40
  • 18:20
  • 19:00
  • 19:40
  • 20:20

Chcete někomu zážitkovou masáž věnovat? Máme pro vás připraven dárkový poukaz, který můžete zakoupit na našem e-shopu.