Fitness triky od trenérky aneb „Začněte správně" :-)

Trenérka Beauty&Beast Jana CidlíkováRozhodli jste se cvičit nebo změnit svůj dosavadní životní styl? Přinášíme vám pár tipů a doporučení od naší trenérky Janči, jak správně a hlavně rozumně začít, neztratit motivaci a dojít až k vysněnému cíli. Pamatujte, nikdo předem neví, jestli vámi zvolená cesta bude správná a jednoduchá, a nebo jestli se objeví nečekaná překážka, která vás zbrzdí či dokonce odradí. Nejdůležitější je začít a užít si to za každých okolností. Jednoduchá cesta bude zábavná jízda, ale náročnější vás naučí vytrvalosti, trpělivosti, odhodlání a hlavně při ní získáte cenné zkušenosti, které pak můžete využít ve svůj prospěch. Každá zkušenost se počítá, nic nevzdávejte předčasně a těšte se na výsledek. Tak hurá do toho, posilovny jsou konečně otevřené a léto už je za dveřmi :)

  1. Stanovte si cíl – reálný cíl
  2. Udělejte si plán – víte, co skutečně chcete?
  3. Určete si start – zapište si počáteční výsledky
  4. Začněte – proměňte slova v činy
  5. Postupujte vpřed – objevila se překážka? Nevadí, berte ji jako výzvu 
  6. Vytrvejte – „trpělivost přináší růže", výsledek se dostaví
  7. Vnímejte své tělo – buďte všímaví, vaše tělo vám napoví, kdy ubrat a kdy přidat
  8. Nenechte se odradit – je to vaše cesta, váš cíl, vaše rozhodnutí – váš život!
  9. Buďte motivací – pro sebe a pro ostatní
  10. Dojděte až nakonec – a stanovte si nový cíl :)

Extra doporučení navíc :)

přístroj na měření složení těla InBody 370sKolikrát nám stačí jen zrcadlo, jenže to se na nás jeden den směje a druhý den mračí. Co takhle to mít černé na bílém? Bod 3 – Určete si start – Pokud chcete mít srovnání a hlavně jistotu, že budete postupovat správně, domluvte si termín na měření přístrojem InBody370S. Váha je jen číslo. Složení těla vám prozradí mnohem víc. Zjistíte, kolik máte v sobě tuků, svalů, metabolický věk, hodnotu viscerálního (vnitřního) tuku, bazální metabolismus, minerály v těle, svalové dysbalance a spoustu dalších cenných informací.

Zároveň se můžete přímo poradit, jak trénink naplánovat a vylepšit svůj jídelníček tak, aby vaše cesta byla co nejefektivnější. Rezervujte si termín měření na tel. čísle 608 435 844, na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na naší recepci v centru. Jsme tu pro vás.